'After run Party' FEESTAVOND 31 mei

De Twentse Toppers

Even met uw hoofd in de wolken, meezingen, dansen, feesten met muziek die iedereen kent en aanspreekt. De Twentse Toppers staan voor kwaliteit en gegarandeerd feest tegen een betaalbare prijs. Deze drie frisse stoere mannen zorgen er met hun unieke act voor dat overal het dak er af gaat!

Twentse toppers

DJ Joep Verhaar

Een echte Allrounder die inmiddels al jaren aan de weg timmert. Deze professional maakt in ieder feestcafé of discotheek een geslaagd feest! Bruiloften, partijen en bedrijfsfeestjes, het is geen enkel probleem voor DJ Joep. Tentfeesten en festivals vallen ook in zijn straatje.

Inmiddels staan er verschillende terugkerende evenementen op zijn naam, zoals: Klompenfeest Twello, C’est la Vie Emmen, Horecadagen Coevorden en ga zo maar door. In het buitenland is deze Allround-DJ ook te vinden in de zomer of in de winter. Salou, Mayrhofen en Gerlos weet hij in de seizoenen op zijn kop te zetten.

Door de combinatie van onder andere hitjes van toen en nu, meezingers, heerlijke dansmuziek en enthousiasme, energie en microfoongebruik maakt DJ Joep uw avond compleet!

Presskit-DJJoep-April2021-TF-13

Noteer in je agenda.

Zaterdag 1 juni Harrie Snijder

DJ Harrie Snijder

Zaterdag 6 juli DJ Miss More

DJ Miss More

Zaterdag 6 juli TDNIDD

Play Video
Scroll naar boven