Veelgestelde vragen

Hieronder ziet u een overzicht van de meest gestelde vragen en het antwoord hierop. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via secretariaat@sportpromotietwenterand.nl

Online kun je je inschrijven tot en met het laatste weekend voor het evenement. Op de dag zelf kun je je tot 30 min voor je afstand inschrijven. Bedenk wel dat dit duurder is. Zie voor de tarieven per afstand de website.

Wij hebben zowel online inschrijvingen, als inschrijvingen op de dag van Twenterandrun zelf. Om deze reden kunnen wij geen naam op het startnummer vermelden.

Dat kan eenvoudig door zelf voor alle collega’s in te schrijven. Wil je ook promotionele aandacht voor je team dan kan dat natuurlijk. Stuur dan even een mail naar secretariaat@sportpromotietwenterand.nl

Je mag deelnemen aan afstanden die verder zijn dan de afstanden van je leeftijdsklasse. Je mag als oudere niet deelnemen aan een lagere leeftijdsklasse. Dit hoef je niet speciaal aan te melden.

Heb je een kaartje te veel of over dan willen wij je vragen dat zelf te verkopen. Dat kan o.a. door

een melding/oproep te doen op je eigen of onze facebookpagina, maar ook via de Facebookpagina ‘startbewijs over’. Het kan dan i.d.d. zo zijn dat iemand dan met jouw naam op het startnummer loopt, mits je dat tijdig hebt doorgegeven tijdens de inschrijving.

Helaas storten wij geen gelden terug.

Dat kan in de straten in het centrum rondom het parcours.

Die kun je op de dag van loop ophalen in het gemeentehuis in Vriezenveen op het manitobaplein waar tevens de start/ finish is.

Het is juni, de kans op mooi weer is groot. De feesttent staat op het plein, bands & DJ’s kleden de avond aan. Dus voel je niet bezwaard om je prestatie (dat kan ook het aanmoedigen zijn) te vieren

Twenterandrun 2023
Scroll naar boven