Programma

Vrijdag 31 mei 2024

Het leukste sportieve evenement van Twenterand!

Ook dit jaar zullen vele hardlopers vanuit heel Twenterand, Nederland en daarbuiten meelopen met dit leuke en sportieve evenement in Twenterand.

De loop gaat door het centrum van één van de kernen van Twenterand: Vriezenveen.

Vrijdag 31 mei 2024

Het dak gaat eraf! Met de top DJJoep Verhaar.

Een echte Allrounder die inmiddels al jaren aan de weg timmert. Deze professional maakt van ieder event een geslaagd feest! Bruiloften, partijen en bedrijfsfeestjes. het is geen enkel probleem voor DJ Joep. Tentfeesten en festivals trillen nog dagen na. Dat is waar DJ Joep goed in is, de tent helemaal op zijn kop zetten!

In het buitenland is deze Allround DJ ook te vinden in de zomer of in de winter. Salou, Mayrhofen en Gerlos weet hij in de seizoenen op zijn kop te zetten. Door de combinatie van onder andere hitjes van toen en nu, meezingers, heerlijke dansmuziek en enthousiasme, energie en microfoon gebruik maakt DJ Joep jou avond compleet!

Vergeet niet wat deodorant onder de oksels te spuiten!

Er is geen tijd om te douchen!! De avond zal gelijk na de Twenterandrun op z'n kop gezet worden.

Zaterdag 1 juni 2024

Live muziek

De beste dance en pop hits, met de attitude van je favoriete rockband. OXYGEN speelt een show vol covers met een dosis feest, spektakel en zinderende energie.

Smeer die gouden keeltjes, laat je beste dansmoves zien en ga met OXYGEN los tot in de late uurtjes. Met scheurende gitaren, opzwepende synths en pompende drums speelt OXYGEN, aangevoerd door Daphne van Ditshuizen en Tim Kamphuis, een show die staat als een huis. Van dance tot rock en van de nieuwste pop tot je favoriete
classics, OXYGEN heeft alles waar jij op los wilt gaan.

Nieuwsgierig naar deze top band? Klik hier

Om geen stiltes te laten vallen, zal HITMAESTRO de gehele avond begeleiden.

Deze feestavond is voor jong tot de wat oudere jeugd tot 99 jaar. Het goede nieuws is dat we de toegang GRATIS hebben kunnen houden.

Scroll naar boven