Programma

Vrijdag 2 juni 2023

Het leukste sportieve evenement van Twenterand!

Ook dit jaar zullen vele hardlopers vanuit heel Twenterand, Nederland en daarbuiten meelopen met dit leuke en sportieve evenement in Twenterand.

De loop gaat door het centrum van één van de kernen van Twenterand: Vriezenveen.

Donderdag 19 mei

Ondernemersbijeenkomst ‘Gezondernemen’

Een goeroe op vitaliteitsgebied neemt de aanwezig mee in het gezondernemen en voor alle aanwezigen is er een geschenk om het morgen in de praktijk te brengen, indien gewenst met een training bij een personal trainer. Tijdens deze bijeenkomst wordt er een gezonde maaltijd geserveerd. 

Meer informatie

Vrijdag 20 mei

Twenterand Run (hard)loopwedstrijd

Twenterands trots! Deze hardloopwedstrijd startte ooit als Van Schipsloot tot Stouweloop over de dorpsstraat van Vriezenveen. Inmiddels gaat de loop door het centrum van Vriezenveen met als hoogtepunt de G-loop. 

Meer informatie

Zaterdag 21 mei

Gezond Twenterand workshops & trainingen

Een hele dag vol met allerlei activiteiten op het gebied van bewegen, voeding & mind(set) op 3 verschillende locaties in het centrum van Vriezenveen. Naast de 3 locaties wordt er ook andere actieve uitstapjes verzorgt als o.a. wandelen, fietsen, wielrennen & ATB. Gedurende dag zijn er ‘Healthy’ foodtrucks aanwezig en om 16.00uur is er een gezamenlijk afsluiting inclusief borrel.

Meer informatie
Scroll naar boven