TWENTERANDRUN 2024

31 mei 2024

Meld je aan voor Twenterandrun

Of je nu een wedstrijdatleet bent of een recreant, dat maakt helemaal niets uit. Door je in te schrijven voor de Twenterandrun heb je iets om naar uit te kijken. Je hebt een echt einddoel. Motivatie genoeg dus.

Leuk dat je geintresseerd bent in één van onze hardloop evenementen

Elk jaar verwelkomen we talloze enthousiaste hardlopers uit Twente en ver daarbuiten om deel te nemen aan dit fantastische sportieve evenement. De energie is voelbaar terwijl de lopers genieten van de route, omringd door muziek en aangemoedigd door het enthousiaste publiek. Onze route voert dwars door het hart van één van de kernen van Twenterand: Vriezenveen.

Schrijf  je in voor Twenterandrun 2024 en maak deel uit van dit sportieve hoogtepunt waar lopers, supporters en vrijwilligers samenkomen om een onvergetelijke avond te beleven. Doe mee, ren mee en vier met ons de passie voor hardlopen tijdens Twenterandrun!

Hardlopen Twenterandrun 2023

Ben je nog geen hardloper?

Twenterand kent een levendige hardloopgemeenschap met diverse loopgroepen waar je je bij kunt aansluiten. Deze groepen bieden ondersteuning, gezelligheid en motivatie. Als deze stap nog te groot lijkt, bieden we beginnende loopschema's aan op onze website. Zo kun je op jouw eigen tempo beginnen en langzaam je weg vinden naar groepsactiviteiten.

Het beginnen met hardlopen kan een transformatieve reis zijn. Het vergt toewijding, maar de beloningen zijn de inspanning waard. Dus, waar wacht je nog op? Trek die schoenen aan, zet die eerste stap en ontdek het geweldige avontuur dat voor je ligt!

1. Gezondheidsvoordelen

Hardlopen versterkt je hart, verbetert uithoudingsvermogen en bevordert gewichtsverlies. Het heeft ook positieve effecten op je mentale welzijn, stressvermindering en zelfvoldoening.

2. Toegankelijkheid

Met minimale benodigdheden, zoals goede schoenen en comfortabele kleding, kun je overal rennen: in parken, langs rivieren of door buurten.

Evenementen Sportpromotie Twenterand 2024

Tot de Nek in de Drek 06 juli 2024
Als er iets gaaf is, dan is dat Tot de Nek in de Drek!
Deze, tot 2 keer toe als beste Mud Run van Nederland bekroonde, Mud Run is in één woord geweldig! Onder toeziend oog van Steven Pig lopen, klimmen en kruipen ruim 7.000 mensen door het parcours in Vriezenveen.

triatlon-home-slider

Triatlon Vroomshoop 2024
Na het succes van de eerste Triatlon in 2022 onder de vleugels van Sportpromotie Twenterand zal dit sportspektakel ook in de toekomst voortgezet worden.

Toen wij benaderd werden met de vraag of wij als Sportpromotie Twenterand de organisatie van de triatlon in het vervolg op ons wilden nemen, hebben wij “ja” gezegd, maar daarbij wel de voorwaarde gesteld dat we dat alleen maar kunnen doen met de medewerking van lokale vrijwilligers uit Vroomshoop en dat is gelukt”.

Scroll naar boven